avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Salut am si eu un caz acum 3 ani mi sa confiscat 3 ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Salut am si eu un caz acum 3 ani mi sa confiscat 3 masini Intro saptamana din cauza asigurarilor si dupa un timp am avut curte da Inaintea sa am curtea am venit In romania si nu am mai plecat an anglia si acum as vrea sa merg da nu stiu la ce sa ma astept

Salut am si eu un caz acum 3 ani mi sa confiscat 3 masini Intro saptamana din cauza asigurarilor si dupa un timp am avut curte da Inaintea sa am curtea am venit In romania si nu am mai plecat an anglia si acum as vrea sa merg da nu stiu la ce sa ma astept da ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi mas bucura mult

Alte discuții în legătură

Problema masina uk catalins2 catalins2 Buna ziua , am un prieten care a cumparat in uk o masina , pe care vrea sa o aduca in ro si sa o inmatriculeze , problema este ca la 2 zile dupa ce a cumparato ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Un schimb cu o mașina furată Adi Adrian Adi Adrian Acum aproximativ 1 luna jumătate am avut o mașina la vânzare, m-a contactat un tip pentru un eventual schimb cu un alt auto și o diferenta de bani. Am ... (vezi toată discuția)