avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... incadrarea juridica a unei actiuni
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

incadrarea juridica a unei actiuni

A existat un contract de prestari servicii prin care prestatorul trebuia sa inscrie niste persoane la cursuri in numele beneficiarului, intocmind dosare cu documentele cursantilor si incasand taxele de curs. Contractul a incetat, iar pe ultima luna prestatorul nu a trimis banii incasati. In plus a plecat cu toate dosarele cursantilor, in conditiile in care acele dosare erau solicitate in numele beneficiarului, iar beneficiarul este obligat conform legii sa arhiveze acele dosare timp de 10 ani. Intrebarea mea este in cazul unei actiuni in instanta, prin care se va solicita atat restituirea banilor cat si arhiva pentru perioada valabilitatii contractului de prestari servicii, cum ar trebui sa incadrez juridic cererea de chemare in judecata? Cu alte cuvinte cum fac motivarea ”in drept”?
Cel mai recent răspuns: katrin , utilizator 11:39, 6 Februarie 2019
Formulați o acțiune în răspundere civilă contractuală!
Formulați o acțiune în răspundere civilă contractuală!
Multumesc!
As vrea sa va mai intreb daca pot solicita si daune cominatorii până la predarea arhivei (dosarele cirsantilor).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire suma- de cand curge prescriptia sabinna sabinna Contract de prestari servicii. Se stabileste pretul contractului, pret care include si cheltuielile cu realizarea unei instalatii necesare Prestatorului ... (vezi toată discuția)
Litigii cu profesionisti. externalizare activitaati proiecte europene ATP_CTA ATP_CTA Am avut incheiat un contract de prestari servicii cu o entitate care era partener intr-un prouect POSDRU, cu alte cuvinte am icheiat contractul in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Daune neexecutare contract romibaro romibaro in lipsa de stipulatie expresa, ce se poate cere de la furnizorul de servicii care, desi exista un contract incheiat de parti, nu face demersurile necesare ... (vezi toată discuția)