avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala rca

Cum se calculeaza dauna totala si daca pot pastra epava
Cel mai recent răspuns: Diana Cioroiu , utilizator 21:13, 26 Ianuarie 2019
In cazul daunei totale ec. valoarea reparatiilor depaseste valoarea de piata. Valoarea de piata se obtine din sistem de specialitate ( DAT, AUDATEX etc) .Valoarea reparatiilor din deviz. Ramane la aprecierea dvs daca pastrati epava. In cazul daunei totale, puteti repara auto, caz in care asiguratorul Rca va despagubeste doar pana la val.de piata, ori nu (in sevice) , caz in care val despagibirii va fi valoarea de piata minus epava. Epava se scoate la licitatie de asig. ( sigur ca o puteti pastra, fiind doar o modalitate de evaluare, in caz ca nu doriti si instrainarea). Daca doriti, o puteti si casa. Certif de casare plus dovada radierii se depun la dos de dauna, asiguratorul oferindu-va valoarea de piata minus val pe care ati obtinut-o urmare a casarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparație auto sau daună totală? Marius Obreja Marius Obreja Bună seara, Am fost implicat într-un accident în data de 4 luna aceasta, mai exact am fost lovit din spate. Cel vinovat avea RCA la Asirom, am făcut ... (vezi toată discuția)
Plata dauna totala Helfer Helfer Buna ziua. De curand am avut un accident cu autovehicolul care este cumparat cu credit de la o banca. Am asigurare Casco iar masina este asigurata la suma de ... (vezi toată discuția)
Autoturism dauna totala heathcliff heathcliff Buna seara, In data de 05.03.2016 am fost implicat intr-un accident rutier din care, printre altele, a rezultat dauna totala a autoturismului pe care il ... (vezi toată discuția)