avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical sarcina si lauzie si Baby Bonus
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical sarcina si lauzie si Baby Bonus

Buna ziua,

Exista vreo varinata in care acel baby bonus in valoare de un salariu brut, pe care unii il primesc in luna nasterii copilului, poate influenta cuantumul insemnizatiei din concediu de medical de sarcina si lauzie? Pot intra in acel concediu medical DUPA data nasterii, si sa nasc in concediu de odihna? De ex, daca nasc la 28 aprilie sa intru in concediu la 5 mai? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sarcina si lauzie, indemnizatie crestere copil Allyna87 Allyna87 Buna ziua, Sunt o mamica insarcinata in [b]28 de saptamani[/b], si lucrez la o firma privata dn octombrie 2009.Data probabila a nasterii copilului este 2 ... (vezi toată discuția)
Contract determinat de munca vs indemnizatia de crestere copil liliana25 liliana25 Buna seara. Sunt angajata la actualul loc de munca din data de 17.02.2012 si am contractul pe p perioada determinata de 1 an, acesta urmand sa expire pe data ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pt ccc2 + realizare venituri concediu medical/prenatal ??? english_teacher english_teacher Buna ziua, Sunt in CCC pana pe data de 24 martie 2016 adica pana la implinirea varstei copilului de 1an si 11 luni.Sunt insarcinata din nou urmand sa nasc ... (vezi toată discuția)