avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Caz malpraxis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Caz malpraxis

Bună ziua.... Unde trebuie sa ma adresez și ce acte am nevoie într-un dosar de malpraxis... Mulțumesc...
Cel mai recent răspuns: Florin buga , utilizator 05:02, 23 Ianuarie 2019
Depinde ce doriti sa faceti. Puteti seziza Colegiul Medicilor si/sau instanta.
Sfatul meu este sa va adresați unui avocat pt a analiza impreuna cauza și a alege varianta potrivita ,o plângere penală sau o acțiune civilă fiecare varianta avand avantaje si dezavantaje.Sesizarea colegiului medicilor este de evitat e posibil sa pierdeți și mai mult timp.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_381...
Bună ziua... Sa va spun în mare despre ce e vorba... Pe data de 13 februarie 2017 am fost operat la sold... Coxactroza de cap femural... Ideea e ca de atunci și pana în prezent... Mai mult sant prin spitale... De 7 luni sant dependent de soție de cârje... În urma cu 7 luni am fost la medicul care ma operat.. Pt ca aveam dureri foarte mari... Radiografic proteza era ok... Dar la analize reieșea ca e inflamație... Infecție... Aveam PCR 51,2... CÂND NORMAL ERA ÎNTRE 0-5 VSH 64 când limita normala e între 3-10... Acuma sant internat la același medic.. Și în urma analizelor a decis.. Ca da într-adevăr sar putea sa fie infecție..... Menționez că la ultimile analize PCR E 33,8 IAR VSH 98...AS VREA SĂ ȘTIU DACĂ E VORBA DESPRE O POSIBILA INFECȚIE ȘI DACĂ POATE FI VORBA DE UN CAZ DE MALPRAXIS... MULȚUMESC

Valeriu Chirita a scris:

Depinde ce doriti sa faceti. Puteti seziza Colegiul Medicilor si/sau instanta.

Nu avocatul este in masura sa va spuna ci eventual discutând u alți doctori.Av va poate sfătui e demersuri juridice sa faceti.

Alte discuții în legătură

Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)
Boala din spital jetli jetli buna ziua! in urma unei internari in luna mai 2012 la cluj si administrarea unui tratament biologic, in conditiile in care aveam o infectie cu klebsiella in ... (vezi toată discuția)
Malpraxis la chiuretaj. ce șanse am într-un proces deschis împotriva medicului? Roxana I. Roxana I. Buna ziua numele meu este Roxana . Am facut acum 3 saptamani un chiuretaj din nefericire au apartut complicatii , in sensul ca , cand au incercat sa absoarba ... (vezi toată discuția)