avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire conturi executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire conturi executare silita

Buna ziua, am luat un imprumt de la un CAR , tranzactia a fost prin virament bancar, iar in momentul alimentarii contului, am primit si poprire pe toate conturile detinute, pentru un credit restant. Va rog sa ma indrumati cum pot sa rezolv acesta problema, deoarece am contul blocat si nu am acces la acei bani. In prezent se asteapta raspuns de la locul munca ! As vrea sa stiu daca o contestatie la executare ma ajuta, doarece, mai incasez si alte venituri in afara de salariu, am si copii in intretinere , iar o treime din salariu poprita m-ar ruina de tot.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:55, 21 Ianuarie 2019
Banii blocați în contul bancar vor merge 100% la creditor pentru acoperirea creditului restant. Dacă banii primiți de la CAR nu vor acoperi vechea creanță, o să vă poprească și 33% din salariul lunar NET până la achitarea integrală a creanței.
Sunt executata silit pentru un credit mai vechi de la BT direct IFN, iar odata cu acest nou imprumut, m au gasit si mi-au pus porire pe conturi. Ca fiu mai explicita, am banii in cont, nu pot avea acces la ei, dar nici nu doresc ca executorul sa imi ia acesta suma din cont.
dar nici nu doresc ca executorul sa imi ia acesta suma din cont.

de aia se cheama si executare silita, ca vi-i ia cu de-a sila, fara sa vreti..
Aveti mai multe cai.. fie va intelegeti cu creditorul sa platiti esalonat o suma, fie daca nu va intelegeti ca sa suspende executarea.. faceti contstatetia la executare.
Nu trebuie sa pierdeti timpul cu asteptatul ca termenul de depunere al contetstaiei e de 15 zile de cand ati aflat de poprire.
Mergeti la un avocat cu actele sa va redacteze contestataia, vedeti ce motive aveti..poate si in legatura cu creditul de la transilvania ar fi ceva de contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire andreeasebi88 andreeasebi88 Buna ziua am primit un plic de la un birou executor cu proprire pe venituri in care scrie ca vor fi oprite sumele care intra la anumite bănci. În cursul ... (vezi toată discuția)
Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)
Rog urgent: banca mi-a blocat contul la cererea unei firme andutza_puishor andutza_puishor Mi-au fost virati astazi niste bani in contul BCR. Cand am mers sa retrag suma, functionara mi-a spus ca am contul blocat la solicitarea BT Direct (membra a ... (vezi toată discuția)