avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce sa fac?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce sa fac?

Credit nevoi personale in 2007. Plecat din tara. Platit timp de 2 ani apoi imposibilitate de plata. In 2012 au trimis instiintare de executare silita. nu am nimic in tara. Pe urma au intrat recuperatorii pe fir. Telefoane si scrisori la adresele parintilor pana in ziua de azi .Care e situatia in 2019? Ce pot face? Nu intentionez sa revin in tara. Multumesc
Cel mai recent răspuns: stefp , utilizator 21:02, 22 Ianuarie 2019
Nu, ce primiti sunt notificari, nu intrerup prescriptia.
Stiu si ei ca e prescris dreptul la actiune, nici nu au apelat la executor, nu s-a ajuns la executare silita, nu aveti ce contesta.
Daca nu ii bagati in seama, or sa inceteze.
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Banca a trimis hartie pt executarea silita in 2012 dar presupun ca nu a dat nici un rezultat tinand cont ca nu am nimic in tara. Apoi a cedat contractul unei firme de recuperare. Iar de la ei stiu sa fi primit doar notificari. Ei au dreptul sa ceara iar executarea silita?
Executarea silită poate fi cerută nelimitat ca număr, cât timp există în vigoare un titlu executoriu.
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
Dapix, utilizator
pai nu au trimis decat instiintari.pe portalul min justitiei nu apar cu nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se prescrie creditul? anul acesta sau in 2018? badcatro badcatro in 2008 am luat un credit de nevoi personale pe 10 ani. in anul 2011,luna noiembrie banca a cerut executarea silita a creditului.i s-a incuviintat cererea,dar ... (vezi toată discuția)
Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita gesyka gesyka As dori sa stiu in cat timp se prescrie o executare silita ?..la data de 28 04 2011 o firma de recuperare a obtinul o executare silita pe numele meu ( nu detin ... (vezi toată discuția)