avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere executare silita

As dori sa stiu in cat timp se prescrie o executare silita ?..la data de 28 04 2011 o firma de recuperare a obtinul o executare silita pe numele meu ( nu detin nimic pe ,dar as dori sa fac un credit pt un apartament )tin sa mentionez ca imi vin scrisori saptamanal de la aceasta firma .Daca cumpar un apartament pe numele meu cu credit ma poate executa ?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 29 Martie 2015
Da, va poate executa; datoria se prescrie dupa 3 ani de la ultima scrisoare sosita.
Da,va poate executa
Termenul general de prescriptie este de 3 ani
Acest termen,la staruinta creditorului se poate intrerupe si relua , prin incheierea periodica de cereri oficiale adresate catre bej
Venit aveti ?
Executarea e si perimata si prescrisa, de aia va vin scrisori de la firma si nu se executa.
Ultimul act de executare a fost in 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, prin 2009 am luat un credit de 5000 de euro de la ... Cosmin061980 Cosmin061980 Buna ziua, Prin 2009 am luat un credit de 5000 de euro de la banca. am platit vreun an si apoi nu am mai putut face platile. Banca (cred ) a cerut ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? stefp stefp Credit nevoi personale in 2007. Plecat din tara. Platit timp de 2 ani apoi imposibilitate de plata. In 2012 au trimis instiintare de executare silita. nu am ... (vezi toată discuția)