avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi frati

Socrii mei au murit amandoi. Sotul meu mai are inca 4 frati cu care nu se intelege. Succesiunea nu este facuta. Sotul meu a ramas in casa parinteasca. Oare fratii lui mai au dreptul sa intre in casa parinteasca fara acordul sotului meu? Tin sa precizez ca sotul meu plateste toate facturile si taxele la acea casa
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
ion mirela, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:30, 21 Ianuarie 2019
Oare soțul dvs are dreptul să își însușească casa părintească, nedezbatand moștenirea și neavând acte de proprietate pentru imobil?
Toti frații au aceleași drepturi.
Nu si-a insusit casa dar dupa ce a murit socru el a ramas in acea casa . Ceilalti 2 in germania, unu in blaj si unu in acelasi sat dar, avand casa lui . Dupa ce o sa se dezbata succesiunea fiecare o sa isi ia partea lui. Pana atunci el sta acolo si sincer eu una stau cu frica ca vin si ne da afara. Atat de porniti sunt impotriva noastra.
Ivraluk0207 a scris:

Oare soțul dvs are dreptul să își însușească casa părintească, nedezbatand moștenirea și neavând acte de proprietate pentru imobil?
Toti frații au aceleași drepturi.

Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2019
ion mirela, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci, contactați un avocat și solicitați dezbaterea succesiunii și partajul pe cale judecătorească.
Dacă imobilul va fi atribuit sotului dvs, va trebui să achite sulte fraților sai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! se da urmatoarea situatie! tatal sotului meu (decedat) ... LeoRamona76 LeoRamona76 Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un ... (vezi toată discuția)
Soția soțului decedat are drept la succesiunea socrului?socrul ... gabitag gabitag Soția soțului decedat are drept la succesiunea socrului?Socrul decedat înaintea soțului Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Succesine ion mirela ion mirela soacra mea a murit de 2 ani jumătate, iar socrul de 1 săptămâna. sotul meu mai are 4 frati cu care nu se înțelege, toti sunt împotriva noastră. noi ... (vezi toată discuția)