avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesine
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesine

soacra mea a murit de 2 ani jumătate, iar socrul de 1 săptămâna. sotul meu mai are 4 frati cu care nu se înțelege, toti sunt împotriva noastră. noi am avut grija si de soacra si de socru. noi am fost la doctor cu ei, i-am scos din spital atunci cand au decedat, am platit înmormântarea, am renovat o parte din casa, cea in care stam . stam in casa parintilor sotului, doar ca in case separate, sunt 2 corpuri de case. ce sanse sunt ca noi sa obtinem casa, iar ceilalti celelalte proprietăți adica terenuri de pamant. sunt 9 terenuri. cum se impart la toti. ei ar dori casa si toate celelalte noua nelasandu-ne nimic.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
ion mirela, utilizator
Cel mai recent răspuns: ion mirela , utilizator 07:29, 28 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este destul de evident ca nu există înțelegere între moștenitori, pentru că succesiunea să fie dezbătută la notar.
Motiv pentru care, nu va rămâne decât să contactați un avocat și să solicitați dezbaterea succesiunii și partajul pe cale judecătorească.
O alta problema este ca socrii nu aveau facut nici un act pe numele lor singurul act fiind facut pe numele parintilor socrului meu, un contract de vanzare cumparare.socrul meu fiind 7 frati din care 3 traiesc.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
ion mirela, utilizator
Sper ca realizați că o mare parte din vina o purtati și dvs si socrii, ca ati stat asa cu anii, fără să vă faceți ordine in acte...
Stiu . Cand s-a inceput sa se faca intabularea in sat soacrii au tot amanat de pe o zi pe alta pana cand s-a imbolnavit soacra( imbolnavindu#se de scleroza lateral amiotrofica) si a murit. Dupa aceea am dus ce acte aveam iar cei de la cadastru ne tot amana ca numai gasesc mostenitorii de la cei care au cumparat casa bunicii sotului. Oare se mai poate face ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ada969 ada969 Buna ziua. Am avut un mariaj frumos timp de 25 de ani. M-am stabilit in Anglia impreuna cu sotia acum 14 ani si am dubla cetatenie. In urma cu 6 ani mi-a murit ... (vezi toată discuția)
Moºtenire fodoretelkaeva fodoretelkaeva Vă rog să-mi spuneţi;pentru deschiderea succesiunii după moartea soţului, este nevoie să se facă şi succesiunea socrului- acesta a murit acum 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Act vânzare cumpărare pe o cotă din moștenire Ghiță100 Ghiță100 Acum 5 luni a murit soacra mea și acum socrul vrea sa treacă casa pe numele la soția mea dar fratele ei își vrea partea lui .Se poate face act de ... (vezi toată discuția)