avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act de identitate

Buna seara. Este legal ca cei din primăria județului Argeș sa nu mi elibereze un nou act de identitate din cauza unor amenzi neplătite?

Alte discuții în legătură

Probleme la schimbarea cartii de identitate cristina_mihaela84 cristina_mihaela84 Buna ziua, In acesta saptamana imi expira cartea de identitate, drept urmare m-am prezentat la primaria comunei unde locuiesc pentru reinoire. Mi s-au cerut ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de luare in spatiu Carisacris1 Carisacris1 Buna seara! Unui prieten de al meu i s-au furat actele in strainatate. A reusit sa vina in tara dupa ce a fost la politia de acolo si la Ambasada cred dandu-i ... (vezi toată discuția)
Pot plati impozitul daca am amenzi rutiere neplatite? ContSters313377 ContSters313377 buna ziua, am vrut sa platesc impozitul pe cladire si cei de la primarie din provincie (jilavele,ialomita) au zis ca am de plata cateva amenzi rutiere din ... (vezi toată discuția)