Buna seara! Unui prieten de al meu i s-au furat actele in strainatate. A reusit sa vina in tara dupa ce a fost la politia de acolo si la Ambasada cred dandu-i o hartie la mana ca sa vina acasa.Acum trebuie sa isi refaca buletinul si permisul de conducere .El are resedina in Romania intr-o comuna si are niste datorii,niste amenzi neplatite.A solicitat eliberarea unei adeverinte de luare in spatiu insa functionarii de acolo inclusiv primarul refuza sa ii elibereze aceasta adeverinta pana dupa ce o sa-si achite datoriile.In momentul de fata nu poate achita intreaga suma dar nici nu poate munci fara buletin .Ce se poate face in situatia aceasta. Va multumesc mult pentru timpul acordat ! Si scuzati-ma daca am gresit categoria forumului. o seara placuta in continuare!
Nu are voie nimeni sa-l conditioneze ca pentru obtinerea actului de identitate sa achite datoriile. Sa sune la judet, la Directia de evidenta a Persoanelor si sa sesizeze acest aspect. Cei de acolo vor suna la comuna iar situatia se va rezolva.