avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Refuz eliberare adeverinta de luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Refuz eliberare adeverinta de luare in spatiu

Buna seara! Unui prieten de al meu i s-au furat actele in strainatate. A reusit sa vina in tara dupa ce a fost la politia de acolo si la Ambasada cred dandu-i o hartie la mana ca sa vina acasa.Acum trebuie sa isi refaca buletinul si permisul de conducere .El are resedina in Romania intr-o comuna si are niste datorii,niste amenzi neplatite.A solicitat eliberarea unei adeverinte de luare in spatiu insa functionarii de acolo inclusiv primarul refuza sa ii elibereze aceasta adeverinta pana dupa ce o sa-si achite datoriile.In momentul de fata nu poate achita intreaga suma dar nici nu poate munci fara buletin .Ce se poate face in situatia aceasta. Va multumesc mult pentru timpul acordat ! Si scuzati-ma daca am gresit categoria forumului. o seara placuta in continuare!
Cel mai recent răspuns: Carisacris1 , utilizator 20:21, 19 Aprilie 2017
Nu are voie nimeni sa-l conditioneze ca pentru obtinerea actului de identitate sa achite datoriile. Sa sune la judet, la Directia de evidenta a Persoanelor si sa sesizeze acest aspect. Cei de acolo vor suna la comuna iar situatia se va rezolva.
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi neachitate, refuz eliberare adeverinta pentru cartea de identitate tiganuc_mircea tiganuc_mircea am 4 amenzi neachitate si trebuie sa imi schimb buletinul am fost la taxe si impozite si nu pot sa achit taxa de schimbare pana nu achit amenzile este normal ... (vezi toată discuția)
Eliberare buletin-necesar acte proces verbal de contraventie fals Antonia Naiana 41 Antonia Naiana 41 Buna ziua. Am doua spete pentru care as avea nevoie de raspuns... 1) Prietenul meu are buletinul expirat si incearca de o luna fara succes sa-l refaca in ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pt buletin crs44den crs44den buna ziua. vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu luarea in spatiu a unei persoane pt obtinerea unui buletin. sunt proprietarul unui apartament , si tocmai ... (vezi toată discuția)