avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Am permisul suspendat, adica sunt in proces de 2 ani si sigur o sa mi l anuleze.Locuiesc in italia, pot face scoala de soferi aici, si sa conduc doar aici pana la terminarea procesului si a pedepsei?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:11, 22 Ianuarie 2019
Trebuie sa asteptati solutionarea dosarului. Chiar daca este suspendat sunteti posesorul unui permis de conducere. Pentru a obtine un permis in Italia trebuie sa fie anulat cel romanesc intrucat nu aveti dreptul sa posedati doua permise de conducere nationale, dintre care unul strain.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a conduce danysee danysee Buna seara, Daca permisul de conducere a fost anulat in urma unei hotarari judecatoresti insa respectivei persoane nu i s-a anulat si dreptul de a conduce ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pe teritoriul romaniei seat seat Buna ziua, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendarea executarii pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta s-a pronuntat pe 1 ... (vezi toată discuția)
Pot sa detin doua permise de conducere? Dumxx Dumxx Am făcut şcoala de şoferi de două ori, în două ţări diferite: în România in 1992 şi în Italia in 1999 era obligatoriu pentru ca permisele romanesti ... (vezi toată discuția)