avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediul prenatal și postnatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediul prenatal și postnatal

Buna ziua, puteți să-mi spuneți dacă concediul prenatal și postnatal se calculează la indemnizație? Am înțeles ca se calcula doar în cazul în care prenatalul era luat înaintea nașterii. Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
Cristinna28, utilizator

Alte discuții în legătură

Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal alinatug alinatug Buna ziua. Am fost pana pe data de 19.10.2010 in concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani iar pe data de 20 mi-am reluat activitatea la locul de ... (vezi toată discuția)