avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis.Neacordare prioritate unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis.Neacordare prioritate unei autovehicule.

Bună Dimineața.Vă rog ajutațimă și pe mine.Ieri după masă am fost oprit de un echipaj pentru neacordarea unei autovehicule ieșind de pe un drum unde nu am avut vizibilitate de o mașină care era oprită (parcată) pe trotuar (bordură).Totuși agentul conștient cu treaba asta mi sa suspendat permisul pe 30 de zile.Acuma eu fiind șofer profesionist și având mare nevoie de permis vreau să fac cerere și să mă duc la judecătorie. Am făcut și am scos poze unde se vede clar că nu am avut vizibilitate.Ce sfaturi îmi recomandați? Am șanse? Aștept răspunsuri.Cu stimă !
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
x-avier, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 10:41, 22 Ianuarie 2019
Puteti solicita inlocuirea sanctiunii aplicate cu cea a avertismentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru neacordare de pietoni. buna seara, in ... catalinmihai123 catalinmihai123 Permis suspendat pentru neacordare de pietoni. Buna seara, In cursul zilei de astazi, circuland pe o strada principala, des frecventata de pietoni si cu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - neacordare prioritate pieton ramona_30 ramona_30 buna seara.situatia este asa: la trecere de pietoni, nu vad nici un pieton pe sensul meu de mers, reduc viteza etc pt ca vazusem deja echipajul de politie de ... (vezi toată discuția)
Șanse contestare p.v. neacordare prioritate Tetelu1980 Tetelu1980 Am condus un autoturism de serviciu și începând deplasarea în scop de serviciu de la un sediu am ieșit din curtea sediului pe aleea de acces aferentă și ... (vezi toată discuția)