avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gps pe telefonul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gps pe telefonul de munca

Mamei mele ia fost comunicat de la locul de munca (un ifn) ca incepand de luna aceasta ii va fi inmanat un telefon de munca prin care va fi urmarita prin gps. Dat fiind faptul ca telefonul va ramane in posesia mamei pana la desfacerea contractului cat de legal este acest lucru?
Mama are contract de 6 ore, dar cine ii va garanta ca nu va fi 'urmarita' si in afara programului de munca?
Daca mama nu isi da accordul este obligata sa accepte?
Tin sa precizez ca 'instiintarea' de acest lucru nu a fost facuta pe vie oficiala, ci prin superior care a avertizat mai maulti angajati!
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Katty_0us , utilizator 11:02, 22 Ianuarie 2019
În cazul în care este legal, în afara programului de muncă să-și închidă telefonul.
Da asa este, dar din pacate nu poate inchide telefonul...altfel pierde clientii! de aceea ma interesa legalitatea acestui fapt

Mirna a scris:

În cazul în care este legal, în afara programului de muncă să-și închidă telefonul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca incheiat prin neprezentare vasilescu adrian vasilescu adrian Va salut. Am lucrat la o firma 3saptamani si am avut contract pe perioada determinata de o luna,dupa acele trei saptamani eu le-am zis ca nu mai vreau sa mai ... (vezi toată discuția)
Control acces angajator asupra telefonului. teo0605 teo0605 Buna ziua. De curand angajatorul meu a decis sa ne inmaneze telefoane \"de serviciu\" pe care au cerut sa dam acces total la supraveghere, parole, date ... (vezi toată discuția)
Rog suport online teoretic romausrl romausrl Buna seara, In primul rand doresc sa va urez numai de bine in noul an, multa sanatate si succes pe plan profesional. Reintors recent in Romania, am ... (vezi toată discuția)