avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu paternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu paternal

Buna ziua. Sunt militar, pot beneficia de concediu paternal si cel de puericultura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 22 Ianuarie 2019
OUG 114/2018
art. 45
Prevederile art. 10 alin. (7) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 90/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 80/2018, cu modificarile si completarile ulterioare, se aplica in mod corespunzator si in anul 2019.

OUG 90/2017
art.10
....
(7) Personalul militar, polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare, din instituțiile publice de apărare, ordine publică și securitate națională beneficiază de prevederile Legii concediului paternal nr. 210/1999.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul paternal - cadre militare Kazfer Kazfer Se acorda concediul paternal de 5 zile lucratoare (+10 zile lucratoare, daca exista atestat Curs de puericultura) si tatilor din M.Ap.N. conform Legii nr. 210 ... (vezi toată discuția)
Spor sâmbătă și duminică și sărbători legale Baltimore Baltimore Sunt angajat în sistemul bugetar și execut serviciul în ture de 24/72.În fiecare lună am 7 sau 8 servicii și primesc un spor de noapte. Pot primi sporul ... (vezi toată discuția)
Sărbătorile legale, sâmbăta și duminica Busioc Florin Busioc Florin Doresc sa știu dacă po fi plătit dublu dacă lucrez sărbătorile legale, Sâmbăta și duminica,lucrez în MAPN. personal civil (vezi toată discuția)