avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorarea salariului minim in cadrul constructiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorarea salariului minim in cadrul constructiilor

Buna ziua... O societate cu codul caen de 4322 si desfasiara 80% din activitati in cadrul instalatiilor sanitare si de aer conditionat si 20% in cadrul constructiilor a cladirilor rezidentiae si nerezidentiale... Se incadreaza pt a majora salariile angajatiilor la 3000 leo/angajat si beneficiaza de facilitati?
Cel mai recent răspuns: Monimoni28 , utilizator 15:20, 22 Ianuarie 2019
Avand codul CAEN 4322, este obligata sa majoreze salariile la minim 3000 lei brut/luna.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen mariamaria1 mariamaria1 care este codul caen pentru inslatii solare si eoliene.?la ce cod se incadreaza? iar pentru constructii civile si industriale la care cod se incadreaza? (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru instalare panouri fotovoltaice si pictare pereti? alexgorea alexgorea Ce cod CAEN imi trebuie pentru infiintarea unei firme ce se va ocupa de instalarea panourilor fotovoltaice si a boilerelor pe baza de lumina soarelui, iar ca ... (vezi toată discuția)
Salariul minim in constructii! denisa_21 denisa_21 Buna dimineata, Avem cod caen 4322, a intrat in vigoare salariul minim in domeniul constructiilor? 3000 lei brut? Nu gasesc oug. :(( Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)