avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pentru a-mi putea vinde masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pentru a-mi putea vinde masina

Buna ziua,am o masina ,dacia nova,care in septembrie i-a expirat verificarea tehnica,iar cum eu nu imi mai permiteam sa o folosesc,nu i-am mai facut ferificarea,insa acum am gasit un cumparator,pot sa fac contract de cumparare-vanzare?(tinand cont ca nu are verificarea)
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 18:40, 17 Noiembrie 2009
Buna ziua.
Puteti intocmi si semna cu viitorul cumparator actul de vanzare cumparare si radierea auto din circulatie -la politie predati doar numerele.
Insa cumparatorul nu poate inscrie masina fara inspectia tehnica si R.A.R.

Acte necesare radiere auto:

Cerere de radiere (tip) completata si semnata (stampilata) de vanzator
Carte de identitate auto (C.I.V.)
Copie act de identitate vanzator (pentru personae juridice adeverinta de imputernicire + copie act identitate imputernicit)
Fisa de inmatriculare + stampila de la Fisc (Primarie)
Copie contract de vanzare cumparare (factura)

Succes!
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto gabi0708 gabi0708 Se poate vinde o masina, primita ca donatie, dar inca neinmatriculata de catre titular? Mentionez toate taxele la zi, impozit, ITP. (vezi toată discuția)