avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pot evacua o firma in insolventa din apartamentul meu ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pot evacua o firma in insolventa din apartamentul meu daca i-a expirat contractul de inchiriere ?

Buna ziua,
Am un apartament inchiriat unei firme care a intrat in insolventa la ceva timp dupa inchirierea apartamentului. Contractul a expirat la sf. lunii decembrie si cf. contractului ( exista clauza contractuala in care se stipuleaza ca acest contract se prelungeste automat cu 6 luni, doar daca nici una dintre parti nu o notifica pe cealalta cu 1 luna inainte de expirare ca nu doreste prelungirea contractului) am notificat chiriasul ca nu vreau sa prelungesc acest contract. Nu am primit niciun raspuns pana acum de la administratorul judiciar cu privire la neprelungirea contractului. Chiriasul poate fi evacuat, mai ales ca acest contract a expirat si nu a fost reziliat pe motiv de neplata ?
Multumesc.
Vlad
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: VLADTANASIE , utilizator 17:28, 22 Ianuarie 2019
Daca dv in termen legal ati notificat oficial locatarul comunicand interesul dv de neprelungire contract inchiriere aveti dreptul sa solicitati evacuarea acestuia
Buna seara,
Am notificat si firma si administratorul judiciar, mai ales ca in contract exista o clauza ca daca una dintre parti o notifica pe cealalta in scris ca nu se doreste continuarea contractului, acesta nu se prelungeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi evacuata o firma aflata in insolventa daca contractul de inchiriere a expirat ? VLADTANASIE VLADTANASIE Buna ziua, Am un apartament inchiriat unei firme care a intrat in insolventa la ceva timp dupa inchirierea apartamentului. Contractul a expirat la sf. lunii ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere, eliberare apartament Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara am un contract de închiriere pe un apartament cu data eliberări trecuta in contract întrebarea mea este daca eu trebuie sa fac o notificare ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias din spatiu comercial la expirarea contractului raccone raccone Buna ziua! Am urmatoarea problema: cum pot evacua un chirias persoana juridica dintr-un spatiu comercial proprietar persoana fizica , daca respectivul ... (vezi toată discuția)