Buna seara am un contract de închiriere pe un apartament cu data eliberări trecuta in contract întrebarea mea este daca eu trebuie sa fac o notificare scrisa chiriașului ca nu mai vreau prelungirea contractului, in contract este mentionat ca se poate face prelungire cu acordul părților stau si ma gandesc ca daca nu vrea sa plece trebuie sa am hotărâre judecatoreasca ptr evacuare?
Dacă dvs locatorul nu doriți sa prelungiți contractul de închiriere, TB sa-l anunțați în scris pe chirias despre acest lucru. Dar TB sa -i comunicați despre aceasta, în termenul prevazut cf. clauzelor contractuale. Cu cel puțin 30 de zile înainte de expirarea termenului contractual.
In cazul in care dupa notificarea oficiala a locatarului pentru neprelungire contract locatiune acesta nu intelege sa elibereze spatiul,va revine dreptul sa formulati actiune in instanta pentru evacuare
Evacuare chirias
ady1980
buna cum putem evacua chiriasul dintrun imobil la terminarea contractului
termenul contractului a fost de 2 ani cu posibilitate de prelungire, dar eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias
ludo
Daca la expirarea termenului contractual , chiriasul, persoana fizica, nu paraseste locuinta eu , ca proprietar, pot sa reziliez sau sa suspend contractele de ... (vezi toată discuția)