avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Analiza de risc la securitatea fizica pentru birou mic ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Analiza de risc la securitatea fizica pentru birou mic inchiriat intr-o cladire

Suntem o microintreprindere cu doi angajati, prestam servicii IT (dezvoltare software) si avem un birou de cca. 30mp inchiriat la etajul 1 al unei cladiri in care sunt mai multe spatii de inchiriat. La parter isi desfasoara activitatea compania care detine cladirea. Nu lucram cu publicul, nu lucram cu numerar, avem unele bunuri specifice activitatii (cateva calculatoare, un server etc.). Suntem obligati sa facem analiza de risc la securitatea fizica sau cade in sarcina proprietarului cladirii sa includa si spatiile inchiriate in propria analiza? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogde , utilizator 16:09, 25 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prprietarul cladirii are sarcina efectuarii analizei de risc, cu conditia ca la fiecare noua inchiriere, la oricare alta firma sa o completeze cu aspectele proprii acesteia.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns! Am omis sa adaug ca accesul in cladire se face pe intrari separate. Noi intram printr-o usa amplasata in partea din spate a cladirii, iar proprietarul isi desfasoara activitatea in spatiile din fata. Acest aspect schimba cu ceva situatia?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrarile separate fac parte tot din aceeasi locatie. Nu schimba cu nimic datele problemei.
Va multumesc inca o data! Toata stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare isu spatiu amenajat în clădiri olivermircea olivermircea Va rog un punct de vedere în situația mea, am închiriat un spațiu într-o clădire p+2 , clădire în care nu sunt înglobate spatii de locuit -mai exact ... (vezi toată discuția)
Refacturare costuri utilitati, tratament fiscal tva si impozit ionela11 ionela11 Refacturare costuri utilitati. Tratament fiscal TVA si impozit pe venit microintreprindere Buna ziua, Am urmatoarea situatie: O microintreprindere ... (vezi toată discuția)
Impunere cladiri persoane juridice Allynia Allynia In cazul unei cladiri scutite de la plata impozitului (proprietate publica a statului) dar care a inchiriat o suprafata de 0.5 mp unei firme pentru instalarea ... (vezi toată discuția)