avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cununie civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cununie civila

Buna,doresc să întreb dacă este valabilă mutație flotant care se poate face doar înainte cu o zi de depunerea actelor pentru cununie ,avind in vedere că fata nu este in Romania și nu are mutație in localitatea unde se afla locația aleasă de ea.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 08:15, 25 Ianuarie 2019
Da, este valabila. La data depunerii actelor unul dintre viitori soti trebuie sa aiba domiciliul ori resedinta in localitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Cununie civilă luminuta luminuta As dori să știu ce condiții trebuiesc îndeplinite pentru a avea loc cununia civilă: - intr-o zi de duminică - într-o locație aleasă de miri - ... (vezi toată discuția)
Cununie civila cu viza de flotant in mun. bucuresti Edeea Edeea Buna ziua! In situatia in care domiciuliul din C.I. se afla in jud. Neamt, iar resedinta stabilita prin viza de flotant se afla in mun. Bucuresti, pot sa ma ... (vezi toată discuția)