avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratia unica 2019
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratia unica 2019

Ma puteti va rog lamuri daca in declaratia unica care trebuie depusa in 2019 pentru veniturile din 2018 se includ dobanzile bancare si aferente titlurilor de stat emise de Statul Roman? Oricum trebuie sa depun declaratia pentru venituri din chirii. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:46, 23 Ianuarie 2019
Nu se includ si acele venituri pentru ca veniturile obtinute din detinerea acestor titluri sunt neimpozabile. O sa luati in calcul doar veniturile din dobanzile la depozitele bancare si asta pentru a vedea daca va trebui sa platiti contributia la sanatate.
Va rog sa aveti rabdare si sa citii, chiar daca este cam mult, instructiunile de completare declaratia unica la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venituri din dobanzi cristihigiu cristihigiu Buna ziua, Pana la ce data se poate plati impozitului pe un venit din dobanzi bancare, venit aferent anului 2018, cu declaratie unica depusa pana in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit obtinut din dobanzi la depozite si titluri de stat Marioni Marioni Buna seara, Nu cunosc noile modificări la codul fiscal si de aceea as dori sa pun urmatoarele intrebari: 1. Am inteles ca pentru dobanzile obtinute din ... (vezi toată discuția)
Cass din dobanzi bancare -declaratia unica DEBRA DEBRA Cum se calculeaza CASS din dobanzi bancare ca sa pot vedea daca depasesc sau nu plafonul de 12 salarii minim brute ? Din dobanda neta cumulata a depozitelor ... (vezi toată discuția)