avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontari lucrari stomatologice
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontari lucrari stomatologice

Sunt pensionara si ma intereseaza daca pot obtine o decontare a cheltuielilor pentru o proteza dentara prin Casa de asigurari de sanatate!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 23 Ianuarie 2019
Se poate obtine asa ceva.

Servicii stomatologice decontate de CASMB
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontari stomatologice casmb maiaB maiaB Buna ziua! Nu stiu daca am postat corect aici, dar pare subiectul cel mai apropiat de al meu. Platesc o suma f. mare pt CAS si merg poate o data pe an la ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Klementina Rus Klementina Rus Buna ziua. As avea si eu mai multe intrebari: tatal meu este pensionat de boala si are gradul doi de handicap.Puteti sa-mi spuneti si mie de ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Legalitatea fertilizarii in vitro JParice JParice Buna ziua.Intru direct in subiect.Fostul Ministru al Sanatatii, Balzac, care nu are absolut nimic in cap a dat un ordin prin care a nenorocit sute de femei ... (vezi toată discuția)