avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcare in curte comuna
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcare in curte comuna

Buna seara...am o mica problema! Locuiesc intr-un bloc si am curte comuna cu toate scarile blocului respectiv a,b,c ! Unii dintre vecini...mai vechi in bloc au pus pancarda cu nr masini lor si considera ca acela este locul lor de parcare! Astazi am parcat pe un loc pe care era pusa pancarda si vecinul a facul scandal ca e locul lui!! E legal sa puna pancarda?? Are ce sa imi faca daca parchez pe acel loc??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:19, 25 Ianuarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parcarea nu este in proprietatea locatarilor, ea este publica.
Puteti sesiza primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data si solicita sa se desfiinteze plancardele puse de locatari pentru locuri de parcare individualizate.
Pai, poate e in chirie de la primarie..si atunci, oti fi parcat pe locul platit de el.
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
gi-jane2, moderator
Locul de parcare la primarie se plateste pentru zona de locuit, nu pentru un anume loc din parcarea de resedinta.
Adica cum ?
Autorizatia de parcare se elibereaza pt un anumit loc, de aia sunt si numerotate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare noua - 2 masini Picardy Picardy Buna seara! Am si eu o nelumurire: in fata blocului meu s-a amenajat o parcare si nici un locatar nu are autorizatie de parcare, deoarece locurile nu s-au ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Pot sau nu pot sa parchez langa peretele blocului unde locuiesc Tranda89 Tranda89 Intrebarea se rezuma la o varianta mai complexa de pot sau nu pot sa parchez ? Ca sa explic situatia, langa unul din peretii blocului acum ceva timp a fost ... (vezi toată discuția)