avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident la iesirea din curtea \"complexului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident la iesirea din curtea "complexului rezidențial"

Locuiesc într un complex compus din doua blocuri dotat la intrare cu barieră, in curtea interioară sunt locuri de parcare cumpărate, la iesirea din curte eu fiind a doua masina, prima mașină a acționat deschiderea barierei, eu cand m-am apropiat la cca 1-2 m, bariera a inceput coborârea, am acționat comanda de deschidere dar din cauza setărilor barierei, nu ia comanda cand este in curs de coborâre, fiind zăpada pe jos masina nu s-a oprit inaintea barierei, barieră căzând pe parbrizul masinii, moment in care bratul barierei a fost îndoit usor.
Fiind in criza de timp (plecam in afara tarii, cu avionul) am anuntat președintele de asociatie, dar nu am anuntat incidentul la politie in 24 de ore. Încă nu m-am intors in tara dar președintele ma amenință cu poliția, chiar daca telefonic a rămas ca la întoarcere sa rezolvăm amiabil situația.
Intră sub incidența codului rutier acest accident? Ce se intampla daca președintele sesizează poliția?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! fiind cazat la un hotel a carui parcare este dotata ... Ionut Diaconu Ionut Diaconu Buna ziua! Fiind cazat la un hotel a carui parcare este dotata la intrare cu bariera, la plecare am dat unei alte masini prioritate sa intre si cand sa.ies ... (vezi toată discuția)
Masina distrusa de zapada tricsi2005 tricsi2005 Buna seara, am o problema si as avea mare nevoie de un sfat. Eu imi parchez masina in spatele unui bloc alaturat de cel in care lucrez, e o parcarea marcata, ... (vezi toată discuția)