avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face in acest caz?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face in acest caz?

Buna seara! Va rog sa imi raspundeti sau sa ma sfatuiti ce sa fac in urmatoarea situatie: Stau in chirie cu inca o persoana, din anumite motive nu ma mai inteleg cu persoana respectiva dar nici nu pot sa ma mut, problema ar fi ca persoana respectiva mai vine cu inca un prieten care ma jigneste, ameninta chiar a aruncat cu diverse obiecte in mine. L-am rugat pe respectivul sa paraseasca imobilul sau o sa sun la politie dar fara succes deoarece celalalt chirias a zis ca prietenul lui a venit la el si legal nu il pot da afara pentru ca nu sunt singurul care sta in chirie, aceasta nu ar fi prima data cand patesc asa ceva. Pot sa sun la politie fara ca eu sa am de suferit daca mai patesc asa ceva? Multumesc anticipat!
Buna dimineata,
notificati in prima faza proprietarul imobilului prin care sa i aratati ce patiti cu celalalt chirias, rugati sa ia masuri si asigurati-l ca veti sesiza organele de politie.
Sta la indemana proprietarului pana la urma sa remedieze situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme chiriasi ContSters311678 ContSters311678 ...am avut chiriasi cu care am avut contract de comonat in urma cu putin timp... prieteni cu prieteni de-ai prietenilor.... probabil cunoasteti... buuunnn... ... (vezi toată discuția)
Chiriași gălăgioși adriana7373 adriana7373 Buna ziua, Locuim intr-un bloc nou, cu așa-zișii pereți de carton, apartament in proprietate personală. Sub noi locuiește o chiriașă care nu prea ... (vezi toată discuția)
Contract chirie androidul androidul Buna ziua, de curand am cumparat un imobil cu un chirias, persoana juridica, care \\"cica\\" ar avea contract de chirie incheiat cu vechiul proprietar. ... (vezi toată discuția)