avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Anaf
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Anaf

Buna ziua!
Stiti cumva daca acum sa dat lege ca cei de la jocurile de noroc sa isi plateasca iei taxele sau ceva de genul?
Pentru ca zilele astea i-a venit sotului o recomandata de la Anaf in care scria sa plateasca pentru anul 2016 cand a jucat la jocuri de noroc pentru ca iei nu erau obligati sa isi plateasca.
Si daca eu am o datorie la Anaf din 2012 pentru ca anagajatorul nu era obligat sau nu a vrut sa plateasca pentru mine eu pot lua o adeverinta de la Anaf precum ca nu am realizat venituri fara sa platesc acei bani?
Sau ma obliga sa platesc?
Va Multumesc!

Alte discuții în legătură

Adeverinta venituri de la anaf! Corina271 Corina271 Buna ziua! Daca am o datorie la Anaf din 2012 pentru ca anagajatorul nu era obligat sau nu a vrut sa plateasca pentru mine eu pot lua o adeverinta de la Anaf ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din jocuri de noroc zalan111 zalan111 Buna ziua! Am o intrebare legata de impozitarea veniturilor din jocurile de noroc online. Dupa cum stim din martie 2018 impozitul pe veniturile din jocurile ... (vezi toată discuția)
Venituri realizate din jocurile de noroc - ciudatenie Kosmo Kosmo Buna ziua, Am primit azi o instiintare din partea ANAF ca trebuie sa completez declaratia 200 privind veniturile realizate din activitati ... (vezi toată discuția)