avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Adeverinta venituri de la Anaf!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Adeverinta venituri de la Anaf!

Buna ziua!
Daca am o datorie la Anaf din 2012 pentru ca anagajatorul nu era obligat sau nu a vrut sa plateasca pentru mine eu pot lua o adeverinta de la Anaf precum ca nu am realizat venituri fara sa platesc acei bani?
Sau ma obliga sa platesc?
Va Multumesc!

Alte discuții în legătură

Anaf Corina271 Corina271 Buna ziua! Stiti cumva daca acum sa dat lege ca cei de la jocurile de noroc sa isi plateasca iei taxele sau ceva de genul? Pentru ca zilele astea i-a venit ... (vezi toată discuția)
Problema cnas Roxana1986 Roxana1986 Buna ziua.Vin la dvs cu urmatoarea problema: In martie 2011 m-am autorizat ca PFA pentru a-mi desfasura activitatea ca si consultant Oriflame.Am aflat de plata ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa platesc penalitatile de cass? salvarin salvarin Buna Ziua Ma numesc Nicoleta Salvarin, sunt din Giurgiu. Elena Voinea a publicat un anunt in data de 17 ian 2014 cu titlul \\\\\\" Din 2014, CASS se ... (vezi toată discuția)