avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie in turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie in turcia

Buna ziua
In curand ma voi casatori in turcia.Transcrierea certificatului de casatorie ,schimbarea buletinului,pasaportului,se pot face la ambasada din turcia?Nu aş vrea sa revin in tara
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 07:56, 25 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Legalizare acte cetatean egiptean pt casatorie laraiva laraiva Buna ziua! Sunt romanca si urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean. El este acum in Egipt,dar vine curand in Romania.Tot in Romania vrem sa ne si ... (vezi toată discuția)