avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... legalizare acte cetatean egiptean pt casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legalizare acte cetatean egiptean pt casatorie

Buna ziua!
Sunt romanca si urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean.
El este acum in Egipt,dar vine curand in Romania.Tot in Romania vrem sa ne si casatorim.
I se cer la Starea civila a Primariei unde ne vom casatori(in Romania) actele autentificate(supralegalizate).Cum Egiptul nu are posibilitatea de a legaliza cu Apostila,v-as ruga sa-mi spuneti unde trebuie sa-si legalizeze el actele (certificat de nastere,buletin ,pasaport si documentul care atesta faptul ca nu e casatorit).Se legalizeaza in Egipt sau in Romania? La ce institutii?
Care din aceste documente trebuie traduse si unde?(la ce institutii si in care din cele 2 tari?)
Se legalizeaza,intr-adevar si buletinul lui,si pasaportul?
Am apelat la dvs.intrucat raspunsurile pe care le-am primit pana acum sunt diferite!
Va multumesc anticipat,cu respect!
E vorba de supralegalizare, care se obicei se face de catre Ministerul Justitiei din tara respectiva, prin misiunea diplomatica (ambasada sau consulat egiptean din Romania) asupra traducerilor legalizate ale documentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean egiptean in romania. violetacez violetacez Buna ziua! Am si eu intrebare ce acte ii sunt necesare unui cetatean egiptean pt a se casatori in romania, am inteles ca este necesara apostila conventiei de ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie la ambasadă Mario22222 Mario22222 Ce acte sint necesare pentru casatorie la ambasada atat pentru mine cat si pentru sotia mea care este de cetatenie eritreana si avem o fetita impreuna, care ... (vezi toată discuția)
Casatorie Sabau Margareta Sabau Margareta Ea cetatean roman divortat se poate casatori cu cetatean israelian, necasatorit ,care si-a pierdut cetatenia romana plecind pe vremea comunismului in statul ... (vezi toată discuția)