avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident de munca produs in Franta.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident de munca produs in Franta.

Buna ziua. Lucrez in Corsica Franta de 3 luni cu contract CDI. Angajatorul nu s.a ocupat sa imi obtina numerele de securitate sociala respectiv cartea vitale. Momentan platesc tot ce inseamna tratament consultatii etc. Daca cineva cunoaste procedura pentru a recupera toate aceste cheltuieli si a obtine cartea vitale intr-un timp cat mai scurt va rog sa ma ajutati. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:37, 25 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Angajatorul este roman sau francez?
Daca este roman si ati fost detasat acolo, va puteti adresa la ITM/Inspectia muncii; daca este francez... autoritatilor din tara respectiva ce au atributii pe aceasta line ( Ministerului muncii de acolo, nu stiu...nu cunosc legislatia si modul de organizare din aceasta tara )
Poate va ajuta cu o recomandare, un sfat, si ambasada/consulatul roman de acolo.
Este aplicabila legislatia franceza.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ar fi bine sa luati legatura cu un avocat roman care practica avocatura in Franta (gasiti pe internet) si cu Ambasada Romaniei la Paris (gasit adresa pe internet).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oficializare casatorie cu un cetatean francez Larisa 90 Larisa 90 Buna ziua, Sunt cetatean roman, si doresc sa oficializez casatoria cu un cetatean francez la Paris. De 3 zile tot incerc sa apelez ambasada din Franta, insa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! varul meu a decedat in franța acum doua săptămâni. ... alexandra.sanda alexandra.sanda Buna ziua! Varul meu a decedat in Franța acum doua săptămâni. Lucra la o firma cu acte in regula, carte de munca, asigurare de sănătate. Ma întreb ... (vezi toată discuția)
Caut urgent avocat in franta gabry75 gabry75 socetatea noastra a fost implicata in franta intr-un acident rutier. multumesc (vezi toată discuția)