avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum ies din această situație?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum ies din această situație?

Fiind intr-o stare psihică anormală (tulburare depresiva recurentă) am stat la hotel fără să plătesc. În plus patronul mi-a dat bani pentru că "făceam curat în camere". Una dintre angajate ,făcându-i jocul ,îi spunea că am făcut și d-lui îmi dădea bani. Am stat o lună acolo și de-acolo ,patronul m-a dus la un alt hotel ,unde am stat 10 zile tot fără să plătesc. După dându-ma afara.Apoi am stat 3 zile la o familie ,ea m-a invitat. Și pentru că eram in aceeași stare anormală si nu aveam unde să merg, eu n-am vrut să plec și mi:-au făcut plângere la poliție că le-aș fi furat ceva. Vă rog să îmi spuneți ce să fac și cum să ies din această situație? Mulțumesc!
Acum iau tratament psihiatric.Atunci când s-a întâmplat nu fusesem încă la doctor.

Alte discuții în legătură

Daca pot da un patron in judecata brdcristea brdcristea Buna seara, Am sa va expun cu amanunt situatia: In anul 2006 am facut o firma unui patron, am lucrat 24h din 24h, dupa 3 luni de munca cand i-am ... (vezi toată discuția)
Partajul ContSters261471 ContSters261471 Eu Magdalena5 am cumparat in rate un apartament cu 2 camere in anul 1982 iar in anul 1984 am primit banii banii inapoi pt ca in contractul meu nu era prevazut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru ... A Vlad A Vlad Buna ziua, Am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru care mi-a prescris medicamente care nu erou tocmai compatibile intre ele. Am semnalat ... (vezi toată discuția)