avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca furi din Kaufland?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca furi din Kaufland?

Eu impreuna cu un prieten am fost in Kaufland de unde am incercat sa furam, am trecut de casele de marcat cu un cablu USD, o pereche de casti Sony si u stilou mecanic. Costul in total a fost de 124 lei. Ce o sa ni se intample avand in vedere ca a venit politia si ne-a luat datele? Care va fi amenda? Eu am furat de 20 lei, iar prietenul meu de 104 lei.. Ce o sa patim?? Avand in vedere ca avem 13 si 14 ani..
Cel mai recent răspuns: Alexandru.Mihai.123456 , utilizator 12:05, 25 Ianuarie 2019
ok, multumesc mult !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penitenciar sau suspendare cristianovici cristianovici buna ziua. va rog spuneti mi ce sanse am sa ajung la penitenciar. am incercat sa furam 3 televizoare in valoare de31 de milioane. el era angajat eu "client" si ... (vezi toată discuția)
Ajutor alex94 alex94 Buna seara.In urma cu o saptamana am fost chemat la sectia de politie de pe raza comunei in care locuiesc,in legatura ca am furat un vitel.Un recidivist care ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca furi din kaufland? Mihai marius999999999 Mihai marius999999999 Eu cu un prieten am fost prinsi de paza in kauflan incercand sa furam de 150 de lei(eu am 14 si el are 13 ani)si ne au dus intr un birou unde au chemat si ... (vezi toată discuția)