Eu cu un prieten am fost prinsi de paza in kauflan incercand sa furam de 150 de lei(eu am 14 si el are 13 ani)si ne au dus intr un birou unde au chemat si politia.Vine politia ne ia toate datele(cnp,adresa tot) tin sa mentionez ca eu am incercat sa ma dau drept alta persoana dar ei m au prins ca am mintit pentru ca nu ma gaseau in baza de date.Dupa ce ne au luat datele si au scris ce s a intamplat ne a spus sa venim luni la politie impreuna cu parintii nostri sa vb cu un comisar si in plus nu ne au spus parintilor nostri urmeaza sa le spun maine.intrebarile mele sunt:O sa luam amenda?dar daca nu mergem la politie o sa vina ei la noi acasa?exista vreo sansa sa putem face ceva sa nu afle parintii?cum sa incep discutia cu mama si cu tata pentru ca imi e foarte rusine cu ce am facut si nu as crea sa afle .oricum ce am incercat sa furam a fost luat de paznici
In primul rand parintii vor afla. Sunteti in ingrijirea lor si ei raspund . Faptul ca ati furat este un lucru reprobabil si nu va scapa de proces penal sau de amenda.
Furt
geo1510
Buna ziua. Am nevoie de cateva raspunsuri si sfaturi in legatura cu ce mi s-a intamplat. Ieri am fost prins furand dintr-un magazin, a fost chemata paza si ... (vezi toată discuția)
Furt cora
daniss
am furat un obiect din cora in valoare de 4 ron pe data de 10 decembrie 2007, m-au prins angajatii si m-au pus sa-l platesc apoi mi-au luat datele (numele si ... (vezi toată discuția)