avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Planta cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Planta cannabis

Ce pot pati daca am fost gasit cu o planta de cannabis? Eu avand 17 ani.. Tin sa mentionex ca era pentru uz propriu.
Cel mai recent răspuns: Vladut59 , utilizator 14:14, 25 Ianuarie 2019
Veti fi cercetat penal.
Organele în drept vor analiza cazul si vor da o solutie conform legii.
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc ! Dar dupa parerea ta am sanse sa intru la inchisoare?
Conform C.P. faţă de minorul care, la data săvârşirii infracţiunii, avea vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani se ia o măsură educativă neprivativă de libertate sau in anumite cazuri, o măsură educativă privativă de libertate.
Daca va exercitati apararea in mod corespunzator, este posibil sa nu ajungeti sa fiti trimis in judecata, sa primiti de la procuror o solutie de renuntare la up.
Multumesc ! Deci este posibil sa scap cu o amenda si dosar penal , nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis yoane yoane buna seara am fost prins conducand un smart fortwo cu categoria b1 si mi sa retinut permisul si intocmit dosar penal cat dureaza pana imi pot recupera ... (vezi toată discuția)
Complice talharie calificata minor alex231 alex231 Politistii Biroului de Investigatii Criminale au depistat si identificat pe Robert de 16 ani, Traian de 17 ani, ca fiind principalii suspecti de savarsirea a ... (vezi toată discuția)
Act sexual intre minori Hulio Hulio Salutare, daca 2 minori au intretinut relati sexuale din care a rezultat un copil, si parintii fetei vrând sa il de-a in judecata pe baiat care a implinit ... (vezi toată discuția)