avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu bataia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu bataia

Salut . Un politai ma ameninta cu bataia via facebook ca am dat like la pozele iubitei lui . Eu nu il cunosc pe acest om dar acesta a spus ca va afla unde stau si ma va bate de circa 2 3 ori . Care sunt pasi pe care ii pot face ... nu prea ma simt in siguranta ?? Daca se tine de cuvant ..
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
Chirita251994, utilizator
Scoateti de pe facebook captarile cu convorbirile cu persoana in cauza si mergeti la politie pt a fce o sesizare in acest sens
Puteti depune plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare.
Daca nu aveti date despre el, depuneti plangerea la sectia de politie din raza domiciliului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost acuzat, pe nedrept, de înșelătorie pe olx, iar acum sunt amenințat și înjurat la telefon. ce trebuie să fac? AndreiCristianRRR AndreiCristianRRR Salutare, am 16 ani si am fost acuzat de inselatorie pe olx. Acum ceva timp in urma (nu a trecut mai mult de o luna) am pus un anunt cum ca vand un MicroSD ... (vezi toată discuția)
Puteti sa ma sfatuiti, va rog frumos, cum ar trebui sa procedez ca sa scap de amenintarile fostului prieten? mademoiselle_christynne mademoiselle_christynne Salutari tuturor! Incep prin a va prezenta problema mea, in speranta ca ma veti putea sfatui in a-mi rezolva problema urmatoare: sunt amenintata de fostul ... (vezi toată discuția)
Salutare, la finele anului 2022 am luat o teapa grozava pe facebook ... Mawserz Mawserz Salutare, La finele anului 2022 am luat o teapa grozava pe Facebook Market - prejudiciul fiind de 1500 lei. Nu mai tin minte suma exacta, dar pe acolo. Omul ... (vezi toată discuția)