avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act aditional contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act aditional contract prestari servicii

Buna ziua,
Societatea pe care o reprezeint (microintreprindere) a atins plafonul de 300000 lei /2018 si va trebui sa aplice TVA la emiterea facturilor.
Am nevoie de un model de act aditional la contractele de prestari servicii pentru modificare pret cu TVA.
Va multumesc !
Adrian P
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
adrian.paleu, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva la depasirea plafonului de 300000 lei ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am depasit plafonul de 300000 lei in luna august 2018 si daca ma inregistreaza ca platitor de tva trebuie sa platesc tva-ul la diferenta ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon inregistrare in scopuri de tva ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca in luna august 2018 depasesc plafonul de 300000 lei CA trebuie sa ma inregistrez in scopuri de tva trimestrial?...incepand cu ce data ma ... (vezi toată discuția)
2013 depasire plafon 65000 euro sofcris sofcris buna ziua, am o intrebare, sunt neplatitor de tva, dar in 2013, martie sa zicem voi depasii acest plafon, ce trebuie sa fac, voi factura cu tva incepand de ... (vezi toată discuția)