avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Decontare abonamente elevi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Decontare abonamente elevi

Este corect ca,în urma decontarii aproape 50% din partea liceului,sa achit contravaloarea prestarilor serviciului de transport SC NMD LOGISTIC KLASS EXPERT SRL pe o luna întreaga? In conditiile in care sambata,duminica nu circul pe aceasta ruta de 14 km si achit 160 lei pentru ei.
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
Surdu Larisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:49, 25 Ianuarie 2019
abonamentul e lunar.. ca la tv, de ex.. nu conteaza ca nu va uitati poate 10 zile la televizor.. de aia ii zice si abonament, ca puteti sa beneficiati o luna de el, nu conteaza ca dvs calatoriti sau nu,
daca vreti sa platiti de cate ori il folositi.. luati bilet la urcare.
Dvs reclamati ca s=dei plateste si liceaul, va cer tariful intreg sau cum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie stb anamihai anamihai contestatie stb Buna ziua in data de 26 iulie am circulat pe linia tramvaiului 41 ,Nu circul frecvent cu transportul in comun ,la urcare am vrut sa validez ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb aly_cat aly_cat buna ziua ! am si eu o problemuta. pe 18.09.2014 ma aflam cu mama si copilul (11 luni)meu in 77 , imediat cum am urcat am validat 1 calatorie pt mine, stiind ... (vezi toată discuția)
Am luat amenda in autobuz pe motiv ca mi-a expirat calatoria??? MihaelaSo MihaelaSo Buna ziua, am luat amenda in autobuz pe motiv ca cica mi-a expirat calatoria cu 7 minute si ca trebuia sa compostez inca o calatorie. Eu nu am stiut acest ... (vezi toată discuția)