avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retragere Pilonul II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retragere Pilonul II

Buna ziua,
In ce conditii pot retrage banii din pilonul II de pensii?
Conform spuselor Ministrului Teodorovici, de la 01 ianuarie cei care au contribuit mai mult de 5 ani au aceasta posibilitate.
Care sunt pasii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:42, 25 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Doar acel asa zis ministru va poate spune.
Lege nu exista asa ca nu va luati dupa spusele lui ca .... stiti cum se spune, ........ cum respira!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am pensie privata la nn, plătită din 2022, vreau sa ... furtunaoana furtunaoana Buna ziua,am pensie privata la NN,plătită din 2022,vreau sa înceteze și să mi retrag banii pentru că nu mi mai permit plata ....nu mai am contractul sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mama mea a decedat si voiam sa știu dacă exista ... Alexandra102590 Alexandra102590 Bună ziua, mama mea a decedat si voiam sa știu dacă exista posibilitatea sa ii sting un credit pe care aceasta îl are la BCR cu pensia privata din pilonul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la pilonul 2 dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara. In luna ianuarie 2018 doresc sa depun dosarul de pensionare anticipata partial.Intrucat nu am optat pentru Pilonul 2 privat,de unde pot recupera ... (vezi toată discuția)