avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea unui teren de casa gratuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea unui teren de casa gratuit

Buna ziua! As vrea sa incep sa imi construiesc o casa si m-ar ajuta foarte mult un astfel de teren ( incepand cu 2018 se ofera de la primarie pamant gratuit tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani) . Daca cei din zona mea de la primarie sustin ca nu au astfel de terenuri de oferit ,eu cum pot afla daca este adevarat ce spun sau pur si simplu nu doresc sa imi ofere ?

Alte discuții în legătură

Teren gratuit pentru tineri 2018 Sonique03 Sonique03 Buna ziua, Cu privire la terenurile gratuite pentru tineri 2018, am si eu o intrebare ! Daca am varsta de 39 de ani , nu mai sunt tanara? De ce nu pot ... (vezi toată discuția)
Hello Anonim 28 Anonim 28 Am aflat recent ca de ceva timp tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 35 ani pot primi teren gratuit de la primarie. M-am interesat si am inteles ca nu ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale pentru tineri casatoriti remusflorentin remusflorentin Doresc sa aflu mai multe detalii despre Drepturile tinerilor casatoriti, privind ajutorul care il poate oferi statul roman (vezi toată discuția)