avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat fara experiență în domeniu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat fara experiență în domeniu

Buna ziua, care este modalitatea de a tine o persoana in firma, care nu are nici cea mai mică experiență dar care, cel pt in pentru moment ne da iluzia ca vrea sa învețe ce are de făcut? Se înțelege că nu va fi absolut deloc eficienta o perioada, pentru ca doar se va uita la ce fac alții, dar care e posibilitatea legală de a o ține în colectiv si instrui? Precizez ca este eleva la o școală postliceala dintr un domeniu apropiat. Nu stiu ce se încadrează la munca la negru, daca o persoana este prezenta in firma, dar nu are nicio responsabilitate directă, este munca la negru?
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
shoricica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:05, 26 Ianuarie 2019
Contractul de ucenicie.. Gasiti detalii aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colaborare/practica valuntara Adi_Ceteras Adi_Ceteras Buna ziua, Sunt de la o firma din domeniu IT si avem o persoana care vrea sa vina sa invete din pasine programare in cadrul firmei noastre fara ... (vezi toată discuția)
Un fel de voluntariat... ContSters31759 ContSters31759 A sunat astazi cineva la societatea unde lucrez sa isi ofere serviciile gratuit pentru a capata experienta. Cum as putea sa incadrez o astfel de persoana in ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu ce formalitati pe linie de ssm trebuie facute ... mvasilescu mvasilescu As dori sa stiu ce formalitati pe linie de SSM trebuie facute si de catre cine (lucratorul desemnat SSM/ conducatorul locului de munca) pentru efectuarea ... (vezi toată discuția)