avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Tentativa de crima pe teritoriul Italiei
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Tentativa de crima pe teritoriul Italiei

Buna seara. Pe 20.01.2019 actualul sot al surorii mele a batut-o,i-a furat telefonul si a incercat sa o arunce de la etaj,toate astea intamplandu-se intr-un mall. Ea a depus plangere la carabinieri,a depus si certificatul medico legal din care reiese ca are maxilarul deplasat si timpanul fisurat. Mentionez ca s-au predat si camerele de supraveghere unde se vede cum incearca sa o arunce,dar nu se vede cand o bate decat momentul in care ea este pe jos. Cu toate astea,individul inca este in libertate si nu s-a luat nicio masura de arestare. Intrebarea mea este:exista vreo sansa sa nu fie pedepsit? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rallie90 , utilizator 11:35, 28 Ianuarie 2019
Exista măsuri legale care trebuie întreprinse pentru ca sora Dvs sa fie in siguranța . Consultați un avocat
Buna ziua,ei sunt in proces de divort. Azi au prima infatisare.Lui i s-a pus un ordin de restrictie,dar tot nu se linisteste,o cauta si o suna in continuare. El este cetatean italian,au si o fetita de 3 ani cu dubla cetatenie. Avocatul si carabinierii au sfatuit-o sa stea ascunsa o perioada,dar nu intelegm de ce ea sa stea ascunsa,iar el se plimba linistit de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de crima pe teritoriul italiei Rallie90 Rallie90 Buna seara. Pe 20.01.2019 actualul sot al surorii mele a batut-o,i-a furat telefonul si a incercat sa o arunce de la etaj,toate astea intamplandu-se intr-un ... (vezi toată discuția)
Agresiune, hartuire, ordin de protectie mia100001 mia100001 buna ziua, acum 2 luni am fost agresata intr-un loc public, iar de atunci sunt hartuita, individul ma ameninta si ma urmareste zilnic, am facut o plangere ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica maryapopescu maryapopescu buna seara, as vrea sa stiu daca este obligatoriu sa depun palangere la politie pentru lovirea din data de 23 dec.individul este tatal copilei mele, nu locuim ... (vezi toată discuția)