avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuiala cu un expressor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuiala cu un expressor

Buna ziua . In urma achizitiei unui expressor luat pe firma in valoare de 1280 lei , aceasta trebuie clasificat la mijloace fixe sau incadrata direct pe cheltuiala ?
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 15:04, 26 Ianuarie 2019
este sun val.de 2500 lei,ca sa fie mij.fix.asa ca este obiect de inventar .Dar poate fi trecut si la mij.fixe si se amortizeaza in 3 ani(mij.fixe de natura ob. de inventar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa mijlocului fix Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Sunt PFA, traducator de 1 an de zile si pe parcursul acestui an am achizitionat mai multe bunuri gen tableta, boxa portabila, etc. Tin sa mentionez ca tableta ... (vezi toată discuția)
Incadrare mijloc fix sau obiect de inventar econo econo O soc.com achizitioneaza in septembrie 2013 o semiremorca second in suma de 1500 tva inclus. Este mijloc fix sau obiect de inventar? (vezi toată discuția)
Competarea registrul de inventar imike imike Buna seara Am o intrebare cu legatura unui i.i., deci am niste obiecte de inventar (stampila, forme de turnare, casa de marcat etc.) am dat in folosinta ... (vezi toată discuția)