avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Competarea registrul de inventar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Competarea registrul de inventar

Buna seara

Am o intrebare cu legatura unui i.i., deci am niste obiecte de inventar (stampila, forme de turnare, casa de marcat etc.) am dat in folosinta totul.
La sfarsitul anului fac inventar si nu stiu cum introduc in registru de inventar, am gandit ca fac o lista de inventariere si numai rezultatul introduc, dar nu stiu cu ce pret? cu pretul de intare ? (obiecte de inventar amortizeaza?)
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2014
imike, utilizator
Cel mai recent răspuns: imike , utilizator 08:42, 18 Noiembrie 2014
Ob de inverntar nu se amrotizeaza. Doar mijloacele fixe ( cele peste 2500 de lei)
Se trece val de intrare.
Multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru inventar earlysunset earlysunset Buna ziua! Am un PFA neplatitor TVA, sistem real, CAEN 6201 (Activitati de realizare a soft-ului la comanda). Am achizitionat pe PFA: - RJIP, RI si RUC; - ... (vezi toată discuția)
Stocuri cont contabil 303 cristina29 cristina29 Buna dimineata! Apelez din nou la bunavointa Dvs, si va cer ajutorul! Am anumite nelamuriri in privinta reformelor stocurilor de produse aferente ct.-ului ... (vezi toată discuția)
Registre contabile ptr firma obligatorii CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 un expert contabil mi-a spus ca urm. documente sunt obligatorii, firma ocupandu-se de prestaii servicii si nu bunuri: registru evidenta fiscala registru ... (vezi toată discuția)