Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta.
Lucrez in cadrul unui SC din 2012, in 2016 raman gravida si 2017 intru in Concediu Crestere Copil. Inainte sa mi se suspende CIM-ul am predat TOATE lucrarile mele, unei angajate in perioada in care eram eu gravida. Am mail-uri care confirma acest lucru, prin care ii ziceam pas cu pas ce anume este de facut, punct cu punct. Practic, mi-a luat toate lucrarile, ea si cu inca o colega, toate angajate in 2016 cand eu eram deja gravida, insa nu anuntasem graviditatea la serviciu
In fine, m-am intors din concediu crestere copil cand copilul avea 1a6l, la 01.10.2018, Cand m-am intors nicio lucrare din fostele mele lucrari nu mi s-a mai dat inapoi, doar ce nu mai faceau ele fata, mi se dadea mie. Fisa postului a ramas aceeasi, nu s-a schimbat nimic. In fine, am zis ca poate sefii doresc sa ma acomodez, desi nu era cazul, eu fiind cea mai veche din departament si eram destul de in tema cu update-urile din perioada in care am lipsit.
In luna ianuarie 2019, ma duc la director, si ii solicit acestuia o majorare de salariu, intrucat sunt mama singura, si daca e posibil sa mi se faca si mie salariul conform maririlor efectuate in perioada cat eu am fost plecata (lor li s-a marit salariul cat eu am fost plecata, fix cu o luna inainte de a ma reintoarce).
Din acel moment, directorul, sefa mea, colegele mele, NU MAI VORBESC cu mine, mi s-a inchis accesul la userul prin care accesam softul in care lucram, ce mai era de lucrat, practic, eu acum NU MAI AM ce sa lucrez.
Toate acestea, pentru ca am AVUT CURAJUL, sa cer o marire de salariu.
Ideea e ca, conincidenta face sa intru in medical fiind cu copilul internata, la trei zile dupa ce am semnalat ca mi s-a inchis accesul la software-ul in care lucram.
Acum, ma voi intoarce la serviciu dupa doua saptamani de medical, nu am ce sa fac, pentru ca nu mai am user. Spuneti-mi ce este de facut? nu au trecut sase luni de la reintoarcerea mea din CCC, si iau stimulentul de insertie.
Nu am avut niciodata vreo cercetare disciplinara, iar la evaluari mereu maximum. Pana sa plec am referate semnate de conducerea societatii prin care se confirma faptul ca sunt singura care cunoaste intreaga activitate a biroului in care imi desfasor activitatea.
Cum sa fac? Sesizare la ITM? Chiar nu vreau sa fac ceva rau, sunt singura si depind foarte mult de salariul acesta.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns:
selinutza , utilizator
21:09, 28 Ianuarie 2019