avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot chema Poliția dacă partenerul vrea să mă dea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot chema Poliția dacă partenerul vrea să mă dea afara din casa lui?

Daca traiesc impreuna cu partenerul (necasatoriti) cu care am un copil in casa lui si adresa din CI e tot la el pot chema Politia dc vrea sa ma dea afara?
Problema este ca va urma un proces si as dori o dovada ca m - a dat afara din casa. Va multumesc pt ajutor.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Buna seara,
la ce va trebuie acea dovada?
Luati legatura cu un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu te ajuta cu nimic.e casa lui si face ce vrea.
Asa ca cauta repede casa sa te muti.in mod legal pana la 1 martie nu are voie sa te dea afara dar daca schimba butucul pana te judeci o sa stai prin prieteni si poate dura mai mulr de 1 martie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti chema politia daca vrea sa va dea afara. Legal, ar trebui sa ceara evacuarea dvs in instanta.
De ce 1 martie?Va multumesc

Sobolan de tomberoane a scris:

Nu te ajuta cu nimic.e casa lui si face ce vrea.
Asa ca cauta repede casa sa te muti.in mod legal pana la 1 martie nu are voie sa te dea afara dar daca schimba butucul pana te judeci o sa stai prin prieteni si poate dura mai mulr de 1 martie.

Va multumesc frumos!As dori sa plec din casa legal, copilul are 1 an si 7 luni.Imi doresc copilul, am casa, si sa oblig tatal la cheltuieli de intretinere.Cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Custodie copil 5 ani rezultat dintr_un concubinaj de 9 ani florentina80florentina florentina80florentina buna ziua. am avut o relatie cu tatal copilului din 2011 locuind intr_un apartament de 2 camere proprietate personala..in urma unui partaj cu primul sot ... (vezi toată discuția)
Custodie Larisa iosiv Larisa iosiv Am un copil de 5 ani in custodie comuna domiciliu la mine(mama), fara program stabilit de vizite...tatal nu a venit sa vada copilul de 2ani jumatate, si nu a ... (vezi toată discuția)
Copiii pe numele tatalui iar parintii sunt desparțiți MariaD25 MariaD25 Am o cumnata, are 3 copilasi, sunt pe numele tatalui, ei sunt despartit de 3 ani si ceva, tatal nu ii cauta nu le da bani nu ii ajuta cu nimic, ba mai mult o ... (vezi toată discuția)