avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... SOCIETATE COMERCIALA IN ROMANIA SI PUNCT DE LUCRU IN ...
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

SOCIETATE COMERCIALA IN ROMANIA SI PUNCT DE LUCRU IN UNIUNEA EUROPEANA

Doresc sa infiintez o societate comerciala in Romania si sa imi desfasor activitatea in UE ( ITALIA ) ,mai exact este vorba de TRUCK FOOD ( comert stradal de produse alimentare ) as dori sa stiu daca este posibil si ce acte ar fi necesare,

Alte discuții în legătură

Start business - românii din grecia Tocmai am înființat o societate SRL in cadrul proiectului Start Business - Romanii din Grecia având ca obiect de activitate Food Truck Sushi. Am dreptul in ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma dialex80 dialex80 Buna ziua! Doresc sa infintez o firma in Romania care sa aiba ca obiect de activitate importul de produse alimentare (bomboane de exemplu) si vinderea ... (vezi toată discuția)
Companie de productive alimente la domiciliu cu vanzare in spatiul public OviPl OviPl Doresc sa deschid o activitate de producție a alimentelor la domiciliul propriu, in bucătăria proprie și apoi aceste produse sa fie comercializate in ... (vezi toată discuția)