avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Companie de Productive alimente la domiciliu cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Companie de Productive alimente la domiciliu cu vanzare in spatiul public

Doresc sa deschid o activitate de producție a alimentelor la domiciliul propriu, in bucătăria proprie și apoi aceste produse sa fie comercializate in spațiul public, cu un food Truck la prelegeri vârf . Alimentele produse vor fi supe, curry și deserturi fără producție de deșeuri de ulei și alte deșeuri menajere poluante. Personal sunt pregătit profesional ca bucătar profesionist, deci am încadrare profesională.
Doresc sa știu ce cod CAEN presupune aceasta activitate și deasemenea ce acte, avize și altele sunt necesare pentru punerea in practica a afacerii. Firma am deschisă doar am nevoie de adăugarea codului nou.

Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2018
OviPl, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:40, 14 Noiembrie 2018
Trebuie sa aveti in vedere ca cei de la directia sanitar veterinara nu o sa va avizeze spatiul de productie caci ei impun ca totul sa fie separat, ca si spatii, camere de preparat, depozitare materii prime si produse finite, etc, de zona de locuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru un fast food Ana1987 Ana1987 Care sunt autorizatiile necesare pentru comercializare produse fast food in cadrul unui local care este o ceainarie, dar vrea sa isi extinda profilul de ... (vezi toată discuția)
Productie muraturi,zacusca Jimmy74 Jimmy74 Buna ziua as dorii si eu sa incep sa produc si sa comercializez,sacusca,muraturi...\"ca la mama acasa\",as dorii daca ma poate indruma cineva,de unde sa ma ... (vezi toată discuția)
Ce calificare trebuie sa ai ca sa prepari si sa vinzi bauturi pe baza de fructe si salate? sgirl sgirl Buna ziua. Doresc sa-mi deschid un SRLD cu activitatea de baza prepararea si comercializarea produselor alimentare. Mai exact doresc sa prepar sucuri din ... (vezi toată discuția)